061 100 150 info@eccotherm.ba
Ecotherm - O nama - Banner
Ecotherm - O nama - Mobile banner

O nama

Naša kompanija

EM-Electronics d.o.o. već 13 godina dostavlja inovativna rješenja grijanja i hlađenja na tržištu BiH, i jedni smo među prvima koji su krenuli sa nabavkom i ugradnjom toplotnih pumpi.

Također, u ponudi nudimo klima uređaje, sigurnosne sisteme, usluge fiskalizacije, fiskalne kase i servis, te razne kategorije elektronike (televizori, računari, laptopi i oprema).

Jedna smo od vodećih firmi u Živinicama po poslovanju te smo do sada ugradili 100+ toplotnih pumpi širom BiH. Hvala vam što birate najbolje i prvake u ovoj industriji.

ECOTHERM ®

ECOTHERM ® je zaštitni znak kompanije EM-Electronics d.o.o. koja tržištu nudi visokokvalitetne toplotne pumpe i inovativna rješenja grijanja i hlađenja još od 2010. godine.

U pitanju je naš brend toplotnih pumpi, sačinjen od najkvalitetnijih dijelova na tržištu, uključujući i jedan od vodećih kompresora Panasonic ® koji je u top 3 na svijetu.

Direktni smo uvoznici i našim kupcima pri ugradnji toplotne pumpe nudimo 10 godina servisa i rezervnih dijelova uz pismenu, ovjerenu izjavu.